søndag, oktober 29

Had, Had og tre gange Had

Så er den gal igen. Nogle islamister kan ikke få had nok:

Jyllands-Posten skriver idag, at en folder er blevet uddelt ved fredagsbønnen i Kuwait. Folderen opfordrer til at fortsætte boycotten mod Danmark, dels pga pavens (!) udtalelser i september, dels fordi dansk tv angiveligt skulle have sendt et program, hvor deltagerne skulle dyste om at tegne Muhammed på den grimmeste måde, og hvor taberne blev tvunget til at bære slør - "hvad der er yderligere nedværdigende over for muslimer" som der står i pamfletten! ( Se Arab Times som JP har historien fra.)

Hvor F.... kommer al den had fra? Jeg er tilbøjelig til at give Kimpolina ret: De knudemænd trænger til et par stive sjusser og en tur i kanen.

onsdag, oktober 25

Hvad skulle vi gøre uden politiet

En svensk indregistreret bil blev natten til i går brændt af, og der blev begået hærværk mod et dusin andre biler i parkeringskælderen under Kvicly på Falkoner Allé på Frederiksberg. Bilen udbrændte nærmest, og bagefter opdagede politiet, at der var begået hærværk mod 12 andre biler.
Politiet mener, at der er tale om hærværk.

Ritzau, set i Urban.

tirsdag, oktober 24

Respekt har man ikke krav på

Oliver Kamm har en god kommentar omkring islamisternes evindelige krav på Respekt, ene og alene fordi, de er muslimer. Den har en lille dansk vinkel, hvilket er grunden til, jeg har valgt at citere den. (Danskere kan som bekendt ikke få nok af, at folk i den store verden overhovedet aner, at landet eksisterer.) Dét, og så den kendsgerning, at Oliver Kamm er en en klog mand som det godt kan betale sig at læse:
I watched this evening the Channel 4 debate that Porter refers to, and a predictably lamentable affair it was. But one statement stood out. One of the Danish Imams who led the initial protests against the Jyllands-Posten cartoons declared under cross-examination (from the writer Kenan Malik) that he was entitled to respect. He was, and is, entitled to no such thing. He is entitled in a democratic society to no more and no less than religious and political liberty. Whether he enjoys respect as well is entirely up to him; it is not up to our political and juridical system. The notion that in suffering offence he is done an injustice is false and pernicious. It's also dangerous, because it places no limit on how far the state should regulate people's lives.
Jeg ved ikke, hvorfor netop visse muslimer forlanger respekt blot fordi de tror på én gud i den nærmest endeløse række af guder, djævle, dæmoner og ånder, som menneskeheden rundt omkring i tidens løb har tilbedt.

Men det er jo heller ikke respekt, disse imamer og islamister beder om. Det er frygt, de forsøger at indgyde folk - ikke blot i os andre, men også i deres egne trosfæller. De forlanger blot og bar underkastelse.

Hvis jeg sidder på et værtshus og der kommer en flok rockere ind og forlanger min plads, så opgiver jeg den gerne. Ikke af respekt men fordi jeg ikke vil risikere mine fortænder eller det, der er værre. På samme måde med Islamismen. Når bomber detonerer i undergrundsstationer, eller jeg hører om gidsler, der bliver halshugget kan jeg nok mærke en snert af angst. Men om respekt er der ikke tale, tværtimod.

Og det er såmænd ikke en angst for mit eget skind - risikoen for at drukne i en lækkende vandseng er formentlig mange gange større, end at blive sprængt i luften af en selvmordsbomber. Det er nærmere en frygt for, hvor mange ofre, det vil kræve at nedkæmpe denne nye trussel.

Fascismen i dens mange afskygninger krævede et uhyrligt antal døde i sidste århundrede. Overalt hvor den fik lov til at slå rødder - Tyskland, Rusland, Kina, Yugoslavien, Japan osv osv ad nauseam- var den næsten umulig at rive op igen. Derfor må og skal den islamiske fascisme slås ned, hvor end den viser sit ansigt. Vestens soldater gør deres i fjerne lande, og de gør det godt. Men herhjemme kan vi andre jo starte med ikke at vise respekt overfor dem, der i virkeligheden kun ønsker vores underdanighed.

Taliban truer med terror i Europa

Så kan vi godt begynde at ryste i bukserne:

AFP via Jihad Watch:
LONDON : Afghan militants are planning to launch deadly attacks on civilians in Europe in revenge for the 2001 invasion by US-led forces, a Taliban commander said on Sky News television on Monday.

Mullah Mohammed Amin said resurgent militants had built up stockpiles of weapons and were bent on vengeance against "the foreign invaders".

The Taliban, overthrown by the invasion, now wanted to export terror to the West, he said.

"It's acceptable to kill ordinary people in Europe because these are the people who have voted in the government," he said.

"They came to our home and attacked our women and children," he added. "The ordinary people of these countries are behind this - so we will not spare them. We will kill them and laugh over them like they are killing us and laughing at us."

Vi dræber dem, men vi griner ikke. Vi dræber deres krigere, men ikke uskyldige kvinder og børn. Det er netop forskellen mellem dem og os.

Men lad dem komme. Der er i øjeblikket 31.000 NATO-soldater i Afghanistan. Hvis Taliban virkeligt skulle få held til at udføre et terrorangreb i Europa kan man roligt regne med en fordobling af den styrke. Hvem ved, måske vil selv nordmændene begynde at deltage aktivt.

Ikke, at man skal tro den gode "kommandør" fra Taliban. Det er typisk retorik fra en mand, der ved han er ved at tabe. Hvis NATO-soldaterne er bekymret for dem derhjemme, vil de være knapt så effektive på slagmarken. God gammeldags Psy-Ops.

lørdag, oktober 21

Britisk politichef:: rør ikke muslimer under Ramadanen

Man tror, det er løgn. Politiet i Manchester har fået ordre til ikke at anholde eftersøgte muslimer under ramadanen.
Fra BBC news (Via Little Green Footballs):

Police in Manchester have been told not to arrest Muslims wanted on warrants at prayer times during Ramadan.

Police said it was not a blanket ban, just a "request for sensitivity".
A GMP statement said: "The primary objective of Greater Manchester Police is to fight crime and protect people.

"The month of Ramadan is an important time of the year for members of the Muslim community throughout the world.

"It is important that normal, planned policing activities and operations are maintained, while ensuring that officers are professional and respectful to members of the community while going about their duties."

Så hvis man går over for rødt kan man godt blive arresteret, men en eftersøgt bankrøver er altså fredet i en måned. Hvis den eftersøgte er muslim, vel at mærke.

Det vil altså sige, at kristne, som politiet gerne vil tale med, ikke bør anholdes i julen, ligesom jøder bør lades i fred under påsken?

Med andre ord har politiet kun lov til uden videre at arrestere erklærerede ateister, eftersom sådanne logisk nok ikke har religiøse følelser, der kan krænkes. Dog forekommer det at være en urimelig arbejdsbyrde at pålægge kriminalpolitiet ikke alene at finde frem til mulige gerningsmænd til diverse alvorlige forbrydelser, men også at fastslå de mistænktes religion eller mangel på samme.

mandag, oktober 16

Oprørs- eller militsleder?

Politiken har øjensynligt lidt svært ved at se forskellen:

Militsleder dræbt efter beskydning af danskere

En militsleder blev dræbt, da et dansk genopbygningshold i Afghanistan blev beskudt og tilkaldte amerikansk flystøtte natten til fredag.

Det kostede angiveligt en afghansk militsleder livet at angribe et dansk genopbygningshold natten til fredag.

Det oplyser Hærens Operative Kommando (HOK), der har oplysningen fra tre forskellige kilder.

»Genopbygningsholdet kom under beskydning, og tilkaldte flystøtte. Da beskydningen fortsatte efter første overflyvning, blev to amerikanske A10-fly sat ind«, siger presseofficer Hans Vedholm til Politiken.dk.

Beskydningen fra flyenes kraftige 40 mm maskingevær fik angriberne til at stoppe beskydningen, så de danske soldater kunne flygte i sikkerhed.

Dræbt ved en fejl
Nu viser det sig, at beskydningen samtidig kostede militslederen Hayruddin livet, og det måske endda ved en fejl, ifølge HOK. Den såkaldte Jihad-commander og hans patrulje kan have forvekslet danskerne med tyve, og beskudt dem af den årsag.

»Disse har muligvis forvekslet danskerne med tyve, som de tidligere har beskyldt for at stjæle naturrigdomme fra Afghanistan«, oplyser HOK.

Kampen foregik delvist i mørke, og da de danske soldater kom tilbage dagen efter, hørte de fra tre forskellige kilder, at Hayruddin var blevet dræbt. Derudover skulle tre andre være sårede.

Den afghanske præsident har nu bedt den lokale guvernør for området undersøge sagen.

Så vidt Politiken.
Øjensynligt har danske soldater forårsaget en lokal leders død, tilsyneladende ved en fejltagelse. Selveste den afghanske præsident er gået ind sagen og vil have den undersøgt.

Det er jo så én vinkel på den historie. Det undrer dog, at Politikens journalist ikke har nævnt en anden mulighed, som ellers fremgår ret klart af HOK's hjemmeside:
Her kaldes den nu hedengangne Hayruddin for en "oprørsleder," som "flere gange har opfordret til angreb på ISAF-styrken.":
Det var muligvis en fejltagelse, at et dansk genopbygningshold fra Feyzabad i det nordlige Afghanistan i sidste uge blev angrebet af en flok lokale Jihad-krigere. Disse har muligvis forvekslet danskerne med tyve, som de tidligere har beskyldt for at stjæle naturrigdomme fra Afghanistan.

Fejltagelsen viste sig at blive fatal for en tidligere Jihad-commander, Hayruddin, der blev dræbt, da de danske soldater tog kampen op mod angriberne og blandt andet tilkaldte støtte fra to A10-fly. Ud over den dræbte er der bekræftede meldinger om mindst tre sårede afghanere.

En anden årsag end forvekslingen kan være, at Hayruddin var erklæret modstander af ISAF-styrken i Afghanistan, og han har flere gange opfordret sine tilhængere til angreb på ISAF. Angrebet kan således have haft et politisk formål for at skaffe flere tilhængere.

Angrebet på det danske genopbygningshold har nu fået den afghanske præsidents opmærksomhed. Han har bedt sin lokale guvernør gå ind i sagen og sikre, at den bliver opklaret til bunds.

Bemærk den nøjagtige gengivelse i Politiken fra HOK omkring de "tyve" som stjæler Afghanistans "naturrigdomme!" (Har de nogle, udover opium og hash?)
Politiken citerer HOK og ikke presseofficer Hans Vedholm, som bliver gengivet tidligere i artiklen. Ergo må journalisten have været inde på HOK's hjemmeside og planket citatet dér.

Hvorfor har han så forholdt læserne oplysningerne om, at Hayruddin var oprører? Hvorfor ikke nævne - om ikke andet i en bisætning - at han opfordrede sine folk til at skyde mod vestlige soldater? Næppe på grund af pladsmangel. En tredjedel af artiklen er ledsaget af dette foto (Her væsentligt formindsket):



... som tydeligvis er taget inde fra en helikopter, som ikke har alverden med en A10 at gøre, men flot og dramatisk ser det jo ud.



Så hvorfor vælger Dhimmitiken helt ensidigt den vinkel som de gør? Selv DR Nyheder refererer lidenskabsløst HOK.

Har Politikens mand forvekslet Irak og Afghanistan, eller er det nu også galt, at danske soldater tiltager i genopbygningen af Afghanistan? Under alle omstændigheder er der tale om en helt bevidst vinkling fra Politikens side. Deres skribent har haft alle oplysninger, men vil med djævelens vold og magt sætte soldaterne i et mistænkeligt skær.

lørdag, oktober 14

Fyret for bære kors

Fra DR Nyheder
En ansat i flyselskabet British Airways er blevet bortvist fra sin arbejdsplads, fordi hun nægtede at fjerne et sølvkors, hun bar i en kæde om halsen.

Den bortviste Nadia Eweida sagsøger nu British Airways for diskrimination.

Hun henviser til, at British Airways tillader personalet at bære tørklæder, turbaner og islamiske slør, der dækker ansigtet, men åbenbart ikke kors.
Så hvorfor denne forskelsbehandling, der ellers er en dødssynd i de vestlige samfund? Forklaringen er enkel, se blot her:
"This rule applies for all jewellery and religious symbols on chains and is not specific to the Christian cross.

"Other items such as turbans, hijabs and bangles can be worn as it is not practical for staff to conceal them beneath their uniforms."
Jeg kan godt se det fra BA's side. Det må være forbandet svært at skjule sin turban eller hijab under uniformen, i hvert fald hvis det er meningen, man også skal kunne passe sit arbejde.

Jeg bryder mig ikke om larmende tilkendegivelser af folks religiøse tilhørsforhold, og en stakkels tosse som Moses Hansen ville næppe kunne få arbejde som steward i SAS hvis han insisterede på at slæbe sit kors med sig. Det ville nok også knibe med vendepladsen når han nåede bunden af midtergangen.


Men et sølvkors om halsen burde altså ikke kunne ophidse nogen. Udover politisk korrekte dhimmier altså.

onsdag, oktober 4

Al-Sadr afslører USA's djævelske plan


Krigen i Irak har intet med olie at gøre. Den handler heller ikke om demokratisering, ej heller om at befri et forpint folk fra en gal diktator.

Nej, ifølge Moqtada al-Sadr drejer det hele sig om at forhindre den 12. imam i at vise sig igen.

Denne imam, eller Mahdi'en, som han kaldes, er central i den shiitiske del af islam. I følge traditionen er han den sande arving til Profeten, og vil komme tilbage til de rettroende når lokummet brænder.

Forleden holdt al-Sadr en brandtale til sine tilhængere hvor han forklarede dem, at grunden til vestens invasion havde til hensigt at forhindre Mahdi'ens genkomst. Faktisk har USA's regering ligefrem en sagsmappe på den gode imam:

Times via UP POMPEII
At a prayer service in the central Iraqi city of Kufa on September 15, the cleric told a crowd of thousands that the Americans were collecting a dossier on the Mahdi to prevent his return. “Did you ever ask yourself about why all of this, the bloodshed and the prisons? Why are the brothers fighting each other for a political game planned by the Americans? This all happened because they (the Americans) are waiting for the Mahdi. This planning started ten years ago. They have a big file for Imam Mahdi and they just need his picture to complete it.”
Øjensynligt er der ingen, overhovedet ingen, ikke den fjerneste grænse for visse muslimers paranoia. Ingen vanvittig historie er tilsyneladende så langt ude til, at de ikke er parat til at tro den.

Men bare rolig. Selvfølgelig kan vi leve side om side med islamister. Vi skal blot gå dem i møde og få gang i en dialog med dem. Men det kræver naturligvis, at vi glemmer vores primitive fordomme og taler fornuftigt med dem.

mandag, oktober 2

Allah Save the King!

Og Gud bevare os andre..

Church of England fortsætter sit ihærdige arbejde for sin egen udryddelse. Nyeste ide er, at når eller hvis Prins Charles skal krones til konge bør det ske under en "multi-religiøs" højtidelighed.
Således er det ikke nok med kristne bønner og salmer i den kirke, hvor engelske konger og dronninger er blevet kronet siden 1066. Nu bør monarken også velsignes af sikhiske, jødiske og muslimske bønner, hvis det står til den kommende domprovst i Westminster Abbey, John Hall, skriver The Sunday Telegraph.

"The coronation service needs to find the right way of including people of other faiths," Canon Hall told The Sunday Telegraph. "It must be different in some ways because of the nature of society and how things have changed."

He said that the Church must be prepared to let other faiths play a role in the service. "We need to recognise the reality of religion at the heart of our national life. Rather than hold it possessively, it has become possible to help to create space for other religions within our national life. It is leading to inclusion and cohesion."

Hovedpersonen selv er såmænd ikke fremmed for tanken. Således ønsker Charles at blive udnævnt som "forsvarer af tro" snarere end "forsvarer af troen.



Guderne være priset, at der dog stadig findes besindige røster i den engelske kirke:
Alison Ruoff, a member of the General Synod, the church's parliament, voiced concern about the plans.

"We should not pander to political correctness," she said. "There is no way that other faiths should be involved in the service. This is a Christian country and so the coronation service must remain exclusively Christian and we should not apologise for that."
Kan man sige andet, end Amen! til det?