lørdag, september 11

År 9

Ni år senere og endnu ingen ende at se på denne krig.
Og tag ikke fejl: Vi er i krig, uanset hvad diverse dhimmi-politikere prøver at bilde os ind! Og vi vinder denne krig. Det tager sin tid, fordi vi er høflige mennesker, der spørger får vi skyder. I modsætning til jihadierne.

Dyb, dyb respekt for de uskyldige ofre for den grufulde dag for ni år siden!

Never forget, never forgive!

fredag, september 10

Dialog og integration

Lille eksempel på multikulten inkluderer muslimer. Og så i USA, af alle steder.

Vi har noget at se frem til!

onsdag, september 1

Hamas myrder fire israelere




Det sker hver evig eneste gang der kommer en smule bevægelse i fredforhandlingerne. Straks går palierne i gang med at myrde løs. Og Verdenssamfundet - hvad det så end er - giver Israel skylden for at der heller ikke blev fred i denne omgang.

Fra JP:
Den islamistiske Hamas-bevægelse tager skylden for drabene tirsdag på fire israelere, der kørte i en bil i nærheden af Hebron på Vestbredden.

I en erklæring fra Hamas-bevægelsens væbnede gren, Qassam-brigaderne, tager man "hele skylden for den heroiske operation i Hebron".

Qassam-brigaderne er imod en dialog med den jødiske stat.

Tirsdagens angreb på Vestbredden kom samtidig med, at Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, og den palæstinensiske præsident, Mahmud Abbas, var på vej til Washington for at genoptage de direkte forhandlinger om en fred i Mellemøsten.

Mon ikke det er på tide at Israel sender nogle droner i luften og endnu engang laver en rask lille udrensning i Hamas' top? Det plejer at virke.

H/T: Universalgeniet.