fredag, august 3

Nye kontormøbler til Ritt

I en tid, hvor offentligt ansatte protesterer og forlanger mere i løn og DF vil smide fem milliarder i grams til det selvsamme segment af sultens slavehær, har Ritt Bjerregaard prioriteret skatteydernes penge lidt anderledes. I følge B.T. spenderer hun 850.000 kr. til nye møbler på borgmesterkontoret. Her fra Berlingeren:
Ud til højre med klassikerne, og ind med det minimalistiske look.Ritt Bjerregaard muger ud i sine kontorer og køber specialdesignede møbler for 850.000 kr., skriver B.T.

Renoveringen går ud over den klassiske Børge Mogensen lædersofa, de fine kongemøbler og det sorte hæve-sænke skrivebord. Overborgmester Ritt Bjerregaard er træt af at sidde i et kontormuseum, der med sine tunge snedkermøbler passende kan kaldes for Kramers Mindestue.

»Med den ny overborgmester og ansættelsen af en række nye medarbejdere er der opstået et naturligt opbrud, der samtidig giver os en god anledning til at renovere kontorene,« siger hendes sekretariatschef Jesper Rønnow Simonsen til B.T.Beløbet svarer i øvrigt til godt 14 års husleje i én af Ritts mytiske lejligheder. Men i denne sag kan hun dog ikke anklages for vælgerbedrag. Har hun måske på noget tidspunkt lovet, ikke at bruge knapt en million på at udskifte møblementet?

Der er med andre ord ikke noget at komme efter!

1 kommentar:

Yorkshireminer sagde ...

The old cow doesn't look too bad does she? I can remember her when she was minister of education in I think it was Anker Jorgensen Government in the 1970s. Did she ever breed she was a decent looking heifer then?