lørdag, februar 21

Stem! Stem! Stem!

Som det utvivlsomt vil være de fleste bekendt, så er Politiken i gang med en afstemning om hvem, der skal være Årets Idealist 2008.Ved en beklagelig redaktionel fejl har Kurt Westergaard sneget sig ind i opløbsfeltet, som ellers består af lutter gode mennesker.

Men, men, men, fra at have ligget lunt i svinget med omkring halvdelen af stemmerne er han i skrivende stund sunket ned på blot 27 procent tæt fulgt af Hans Jørgen Bonnichsen, der nu har 25 procent med 1156 stemmer optalt. Det vil sige sidstnævnte har fået 289 stemmer, eller omtrent det samme som Det Radikale Venstre står til at få ifølge de nyeste meningsmålinger.

Jeg aner ugler i mosen her.

Der er kun én ting at gøre: Alle mand må af huse og give deres klik til kende, hvis ikke Mr. Dialog-Og-Kvindelige-Værdier skal gå hen at vinde. Tænk blot på de højlydte frydeskrig der vil udgå fra hjørnekontoret hvis dét skulle ske: Duerne på Rådhuspladsen vil tabe halefjerene af skræk, rædselslagne småbørn vil klynge sig til deres mors skørter, Helen Latifi vil skrive lange digte.... Nej tanken er næsten ikke til at holde ud.


P.S. Visse bloggere har været så ufølsomme at antyde, at billedets fremtoning skulle være en slet skjult opfordring til at stemme på en bestemt person. Det må jeg afvise. Det er tydeligvis et eksempel på kreativiteten i den grafiske afdeling og ikke et forsøg på at påvirke underbevidstheden hos bladets læsere.

Skam få den der tænker så ilde derom!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

KW har på nuværende tidspunkt 33%, så hvis der ikke lige pludselig kommer 5000 stemmer fra Pehawar eller Islamabad, tror jeg nok, at jeg kan se en vinder...

Mikael sagde ...

Glimrende. Så har det rettet sig lidt.