fredag, maj 29

Dagens Moonbat

Og nu vi er i gang med det royale: Fra 180. Efter At Folketinget nu har vedtaget at forbyde ræveopdræt (Vi går her ud fra, at den Venstre-ledet regering snarest vil tage konsekvensen og ligeledes forbyde svine-opdræt og hønsehold) udtaler en hidtil ukendt dyreværnforening kaldet Anima (Nej ikke dén Anima, beklager) en gennemtænkt pressemeddelelse:

"Det er klart, at kongefamilien har et særligt ansvar for ikke at støtte mishandling af dyr. Rævefarme er blevet forbudt, fordi folkets repræsentanter har fastslået, at pelsproduktionen er uetisk og dyrene lider," udtaler Animas formand, Tanja Trine Jørgensen, og fortsætter:

"Mange ser op til de kongelige og derfor beder vi i et brev både H.K.H Kronprinsesse Mary og Hendes Majestæt Dronning Margrete hjælpe dyrene og aldrig mere gå med pels. Deres gamle rævepelse kan passende doneres til at rehabilitere forældreløse ræveunger på dyreinternater."


Spørgsmålet er så blot hvem de omtalte pelse skal doneres til. Hvem ville dog betale for en nu ulovlig pels? Eller skal forældreløse ræveunger sove under huden af deres forældre?


All your farmers are belong to us!


I øvrigt er føromtalte Tanja Trine Jørgensen tilsyneladende talsmand (talskvinde? Talsperson? Talspattedyr?) for vilde dyr. Hvilket fører til yderligere spørgsmål. Er opdrættede ræve vildere end f.eks. akvariefisk?

Ingen kommentarer: