lørdag, juni 27

What the ... ???

Nu må legen sgu snart slutte. Michael Jackson er død, synd for hans børn men så er historien da heller ikke længere. Men nej, selveste det amerikanske parlament har holdt et minuts stilhed for det såkaldte fænomen.

Hold da helt op! Aviserne er plastret til med særtillæg om mandslingen, der sang "It doesn't matter if your black or white" efter at have afbleget sig selv i et badekar fyldt med klorin.

En gnom, der nærerede en usund interesse for små drenge bliver hædret med et minuts stilhed!?! I Repræsentanternes Hus?

Da Elvis Prestley døde holdt daværende præsident Jimmy Carter en kort mindetale på tv. Det var usædvanligt, men Elvis var også usædvanlig. Han ændrede for altid populær-musikken - og bestemt til det bedre. Men Jacko ændrede ikke noget som helst. Han lærte verden at man godt kan kan gå med hvide sokker i sorte sko. Det var det hele. Det var alt.

Klik eventuelt på ovenstående link, men jeg advarer: Gør det på tom mave, ellers kan I godt begynde at lave mad igen.

4 kommentarer:

WilliamJansen sagde ...

Man skulle ellers tro at det flugtede meget godt med en sådan halvt nationalkonservativ (økonomisk liberal?) blogger som dig at en nation værner om og mindes dens kulturarv.

Intet folk eksisterer i et vakuum. Intet folk er uden kulturel særegenart, og så'n nogen ting.

Mikael sagde ...

Hvad er der nationaltkonservativt ved MJ?

Manden, hvis jeg kan bruge det ord, lavede noget musik, der solgte godt. Og?

WilliamJansen sagde ...

...og han er en del af den amerikanske kulturarv, selvskrevet til en æresplads i enhver amerikansk kulturkanon.

Det er da naturligt fra et nationalkonservativt perspektiv at parlamentet stopper og hylder en af nationens store kunstnere. De politiserer ikke i et kulturelt vakuum, og det anerkender de ved deres tavshed for Jackson. Det burde da kalde på nationalkonservativ fryd.

...at det så rager en dansker en papand, hvis han ikke lige kunne lide musikken, er så en anden og mindre betydelig sag.

Mikael sagde ...

Jeg ved godt du driler med din nationalkonservatisme.

Det har ikke noget at gøre med, om jeg kan lide hans musik eller ej. (Det kan jeg ikke.)

Jeg kan f.eks. heller ikke udstå Kim Larsen (post Gasolin, vel at mærke) men jeg anerkender, han har haft en en enorm indflydelse på den danske kultur. Men derfor forventer jeg da ikke ikke at et til ære for kameraerne grådkvalt Folketing vil holde et minuts tavshed for ham, når han engang kradser af. Det var mest det, jeg opponerende imod.