søndag, juli 5

Quislingen Kofoed

UPDATE: Ved en højst beklagelig fejl fra min side kom jeg i det oprindelige indlæg til at forveksle Carsten Agger med Carsten Kofoed. Det er hermed rettet. Jeg vil gerne undskylde uforbeholdent over for Agger!

Er jeg den eneste, der får kvalme af Carsten Kofoeds menneskesyn og hans tone?

Én ting er, at man er modstander af krigen i Afghanistan, det er da en ærlig sag. Noget ganske andet er den slet skjulte fryd hvormed Carsten Kofoed rapporterer når vestlige soldater bliver dræbt eller lemlæstet.

Altid beskrives soldaterne som "besættere" og krigen som "en ulovlig angrebskrig." Krigen nyder ganske vist massiv opbakning blandt Folketingets partier, når man lige ser bort fra Kofoeds parti, og såmænd også i FN, hvilket ellers plejer at være et adelsmærke for venstrefløjserne.

Men det er ikke godt nok for Kofoed. I sin seneste epistel skriver han således i forbindelse med, at mineryddere er blevet bortført:


Minerydderne hjælper besættelsesmagten ved under marionetpolitiets beskyttelse at fjerne minerne, så besætterne og deres afghanske lejehær ikke rammes af dem og får lettere ved at rykke frem til fods. I den vestlige krigspropaganda sælges minerydderne som selvopofrende sjæle, der forsøger at forhindre, at civile afghanere træder på minerne. Imens bomber besættelsesmagtens krigsfly afghanernes hjem. Intet er besætterne mere ligegyldigt end afghanske liv. Hykleriet kender ingen grænser i Afghanistan.

FN og mineryddere har intet at gøre i Afghanistan, så længe landet er besat. De arbejder for og tjener NATO-besættelsesmagtens interesser. Afghanere med kendskab til miner m.m. har én og kun én patriotisk ting at gøre: at hjælpe modstandsbevægelsen med dens krigsførelse.


Og med hen henvisning til SF's deltagelse i det nye forsvarsforlig går det helt galt for ham:
Med sin støtte til besættelsen af Afghanistan og ”forsvars”forliget har SF smidt al krigsmodstand over bord. Ingen krigsmodstander, ingen pacifist eller fredsforkæmper kan uden at blive stemplet som en kæmpe hykler støtte eller være medlem af det falske røde parti, der støtter supermagten USA's myrderier på en reelt set forsvarsløs afghansk befolkning.
Dér røg SF så ud med badevandet. Fint nok, det kan jeg sagtens leve med. Langt værre er hans modbydelige hån mod de modige mænd og kvinder, der dagligt sætter livet på spil for bl.a. at give afghanske piger mulighed for at lære at læse og skrive.
Og sikre, at de ikke bliver sprængt i stumper af landminer.

Den 1. juli lykkedes det den afghanske modstandsbevægelse at få ram på den mest højtstående britiske militærperson siden invasionen i oktober 2001. Besætteren oberstløjtnant Rupert Thorneloe blev dræbt af en vejsidebombe i Helmand-provinsen.
Der er ingen tvivl om, at et sådant tab er en regulær mavepuster til de i forvejen trængte britiske besættelsestropper, som nu modtager amerikansk hjælp i Helmand-provinsen under den store terroroffensiv.

I forne tider ville en personage som Carsten Kofoed være blevet hængt, parteret og lagt på hjul og stejle for landsforæderi.

Jeg tror han skal være glad for at kunne bo trygt og godt i sin mors kælder og fornøje sig med at onanere til Talibans snuff-videoer, alt imens soldater fra den civiliserede verden beskytter ham mod at få hovedet skåret af.

Ingen kommentarer: