mandag, november 23

DR: Betal, vi véd hvor du bor!

Gør døren høj, gør porten vid,
den Licens-Lars kommer hid.
Han hersker over alle land
og er Plummers frelsermand.

Så røg der nok en bid af retsstaten. Nu skal alle selv bevise, at de ikke ejer et tv, en internetforbindelse eller en mobiltelefon. Hvis ikke kan der skrives regninger ud efter forgodtforbindende af Licens-Kontoret.

Via 180:
Om få dage tager DR et nyt våben i brug mod landets omkring 150.000 sortseere, skriver JydskeVestkysten.

Hvis licensinspektøren kan se et tv fra havegangen, vil han fremover gøre kort proces og tvangstilmelde beboerne til licensbetaling. Det samme gælder, hvis der kører en radio eller en com­puter med levende billeder på skærmen. Hidtil har sortseere kunnet nøjes med at åbne døren på klem og påstå, at der ikke var noget tv i hjemmet - eller at tv'et var lånt eller på prøve. Nu er det op til borgeren at bevise, at han eller hun ikke er sortseer.

Licensinspektørerne er blevet udrustet med papirer skemaer
[sic!], så de kan krydse formodede sortseere af og sende dem en regning.

Nu skulle man ellers tro, at det var nok for DR at fyre fyrretyve nyttesløse chefer for at få kassen til at stemme, men nej. Nu skal det altså være op til dig og mig at bevise, at vi ikke labber stationens hjerneløse vås i os.

Lad mig sige med det samme, at Licens-Lars har ikke det mindste at gøre på min havegang. Han kan holde snuden væk kan han! Ellers er det på eget ansvar, jeg nævner det bare.Hvordan er vi egentligt nået dertil, at man skal være mistænkt for at være en pædofil rovmorder før man kan gøre sig fortjent til den mindste smule af det, der ellers bør være helt grundlæggende rettigheder, herunder at boligen er ukrænkelig, og man er uskyldig til det modsatte er bevist ved en retssag.

Hvad i alverden rager det dog DR hvorvidt jeg har en computer, der kan vise "levende billeder?" Jeg ser ikke DR af samme grund som jeg ikke læser Arbejderen, men end ikke Frank Aaen vil forhåbentligt drømme om, at jeg skulle tvangsindlægges til at betale for den?!? Hvorfor i himlens navn skal jeg så tvinges til at betale for DR? Ikke om jeg vil! Så må jeg sidde bøden af. Jeg kan også se fjernsyn i Horserød. Gad vide om jeg skal betale licens dér?Michael Christiansen: - "Så fik vi reddet årsregnskabet og vores egne stillinger. Hvad siger du til, vi fejrer det med en gang ædelse og et besøg på vores stam-stripbar?"
Plummer: "Du er altid så fuld af gode idéer, din skælm! Jeg henter lige en pose kontanter nede i licens-kontoret, så er vi dem, der er skredet."

Ingen kommentarer: