lørdag, november 21

En isbjørn kan ikke flyve, Morlille flyver for meget, ergo...

Loonierne bag Plane Stupid (navnet skal uden tvivl forstås sarkastisk på den hippe og kreative måde, men virker nu mere som det, man kalder en freudiansk fortalelse) er bekymret over at vi alle flyver for meget. Fly udleder CO2, CO2 fører til Global Opvarmning, Global Opvarmning fører til udryddelse af isbjørne, ergo vil isbjørne falde ned fra himlen og ødelægge din bil!

Så du er selv ude om det. Du kunne bare lade være med at tage på ferie på Gran Canaria, ja du kunne. Prøv dit lokale Vandland næste gang. Og held og lykke med at forklare forsikringsselskabet hvorfor din benzinslugende øse er blevet totalskadet. (Jamen, jeg forsikrer Dem hr. assurandør, sådan så min bil ud da jeg kom hjem!!!)Thi det står skrevet: En hævngerrig Moder Gaia vil tæppebombe forretnings-kvartererne med isbjørne som straf. Til gengæld vil sælerne sikkert blive glade. (Hvorfor er der i øvrigt aldrig nogen der spørger dem om, hvordan det måtte føles at kunne svømme fredeligt rundt uden den konstante risiko for at blive spist levende af en bjørn? Er der ikke en eneste organistion, der bekymrer sig om sælerne? Hvor er trøjerne med påtrykt slogan: "Red en sæl: skyd en isbjørn"?)

Men mere alvorligt: Hvor er er det nu lige man har set den type billeder før? 11. september 2001 måske?


Nej, det kan ikke være det, der har inspireret folkene i Plane Stupid. Noget sådant ville jo være uetisk og dårlig smag. Og hvornår har miljø-galningene måske nogensinde udvist dårlig smag?

Ingen kommentarer: