tirsdag, september 19

Helle Thorning: Terror-trussel kan ikke integreres væk

Bedre sent end aldrig. Dagens erkendelse fra Helle Thorning-Schmidt i Berlingeren:
Efter den seneste terrorsag fra Vollsmose og efterretningstjenestens mistanke mod også velintegrerede muslimer erkender Socialdemokraternes formand, at selv en kraftig styrkelse af integrationen i Danmark ikke kan dæmme op for truslen fra islamister.

»Jeg er nået til den erkendelse, at selv hvis vi har en rigtig god integration, så er der en islamisme, der er så stærk, at det ikke kun kan løses med integration,« forklarer Socialdemokrateres formand og fortsætter:

»Vi skal gøre meget ved integrationen - men man kan åbenbart godt blive terrorist, selv om man er velintegreret. Det er en hård erkendelse for os alle sammen. Integrationen er ikke nok for at sikre os imod, at vi også i vores midte har mennesker, der vil vores samfund det ondt.«

Den "hårde erkendelse" bør nu ikke komme som nogen større overraskelse al den stund, at samtlige terror-handlinger i den vestlige verden er begået af velintegrerede unge mennesker, somme sågar født og opvokset i de lande, de angriber. Det samme gælder de mange, der sidder bag tremmer, dømt eller under anklage for at planlægge terror. Ingen af dem er redet ind over grænsen på kameler, belæsset med sprængstoffer. Ingen af dem ligner Mullah Omar.
Hvis det var så enkelt, ville terrorismen ikke udgøre noget problem.

Men det er da rart, at Helle Thorning så småt begynder at få øjnene op for realiteterne. Nu mangler vi bare, at Marianne Jelved gør det samme.

Men det har nok lange udsigter.

3 kommentarer:

falkeøje sagde ...

Hvor er det befriende at høre, at en ledende socialdemokrat er kommet til den slutning.
Alle dårligdomme fra muslimsk side har hidtil skullet integreres væk.
Det er ikke mange dage siden, vi sidst hørte det fra den daværende svenske statsminister.
Løsningen er assimilering, og de, der ikke vil eller kan det, skal ikke være her ilandet.

falkeøje

Vivi Andersen sagde ...

Sen erkendelse ?

Optakt til kommende valg ?

Hvad skal man tro ?

Anonym sagde ...

Når Helle nu er nået der til, er næste spørgsmål: Vil hun gøre noget ved det, f.eks. ved at udvise de rabiate, som skønnes at udgøre en trussel - uanset, at de måtte have fået et statsborgerskab i en gavebod som f.eks. hr. Akari.

Har man helt umulige gæster eller lejere - så er sædvane, at man pænt beder dem om at gå. Næste skridt er tilkaldelse af politi / fogeden.