fredag, december 12

180: Ledige er nogle dovne hunde!

Godt nyt til både de arbejdsløse og til virksomhederne. Claus Hjort Frederiksen idiotiske krav om, at ledige skal søge mindst fire jobs om ugen har fået virksomhederne til at råbe så højt, at det omsider er trængt gennem beskæftigelsesministerens hørebriller. Kravet skal nu droppes, forlyder det fra ministeriet.

Dette er godt nyt, dels for A) de ledige, der nu ikke længere skal bruge en formue i frimærker og konvolutter for at søge jobs, som de udmærket véd, de ikke har en chance for at få, og B) firmaerne behøver ikke længere bruge afsindige ressourcer på at gennemgå ansøgninger fra folk, som de udmærket véd, de ikke har behov for. For ikke at tale om formuer til frimærker og konvolutter for at sende afslag tilbage til de håbefulde ansøgere.

Nyheden efterlader således en smule håb om, at der resterer en anelse fornuft i ministerens tindingelapper.

Derimod er netavisen 180grader ikke ramt af samme eftertænksomhed. Ikke at det overrasker synderligt.
Det er arbejdsgiverne, der har bedt om, at kravet afskaffet, fordi de modtager for mange useriøse ansøgninger fra ledige, som i virkeligheden slet ikke gider arbejde for dem.

Antallet af jobannoncer er gået voldsomt ned efter at kravet om at søge fire jobs om ugen blev gennemført, hvilket har fået ufaglærte ledige til at søge arbejde som atomfysikere i ren desperation (ellers ryger dagpengene,) men 180 mener altså, at man er arbejdsløs fordi man ikke gider arbejde og at topskatteyderne således bliver flået af dovne alkoholikere og hashrygere, der foretrækker at ligge på sofaen og se fodbold i tv fremfor at gøre nytte med en skovl i hånden.

En tidligere artikel fra samme medie illustrerede en "typisk" arbejdsløs således:I al retfærdighed skal det dog siges, at billedet af en arbejdssky snylter nu er udskiftet med en nydelig graf.

Her er så et foto af en Liberal Redacteur:Muligvis jubler han over, at topskatten står for fald i løbet af en ikke nærmere defineret fremtid, men glad er han da, og fred med det.

[Redigeret.]

Ingen kommentarer: