fredag, september 19

180 Grader: Sådan ser en ledig ud

Næ, ingen skal komme her og sige, at fordommene trives på netavisen 180. En avis, der gerne ville rykke grænser og komme med et modspil til alle de venstredrejede honette meninger i MSM. Og det er såmænd tiltrængt nok, ingen tvivl om det.
Men også 180 går jævnligt i selvsving. Som f.eks. at der er "jobs at finde på hvert et gadehjørne." Ergo må arbejdsløse være nogle dovne hunde, der blot nasser på topskatteyderne.

Dagens tophistorie er således, at der flere ledige i Danmark end i Island. Og historien er illustreret med dette billede:

Nok en arbejdsløs dovendidrik som 180 ser dem


Nu kan jo så spørge sig selv: Hvordan ser en islandsk arbejdsløs ud? Ville 180 bringe et billede af en islænding, som sidder og gnaver på et fårehovede og skyller det ned med et svingende bæger Svarta Döden?

Jeg spørger bare.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

180Grader er blevet til en hyper-liberalistisk site, hvor f.eks. arbejsdløse hænges ud som nasserøve.

Dem kan jeg sagtens undvvære.

En site, som bilder sig ind, at man er en snylter på samfundet, selv om man har indsendt 600 ansøgninge, og fået svar på de 400 (Held og lykke med din videre jobansøgning!) er i mit univers nogle kolde fisk, som har deres på det tørre (om jeg så må sige), og mener, at det er de arbejdsløse, som selv er skyld i deres situation.

Liberalisterne burde så sørge for at der rent faktisk er jobs, jeg vil uhyre gerne have et.

Jeg er MCP, og ville være et plus for enhver virksomhed. Hvorfor får jeg afslag på afslag? Måske fordi jeg er 54 år gammel.

Mikael sagde ...

Hej Anna

Tell me about it!!

Anonym sagde ...

Du kan kontakte mig via mail: annalyttiger snabela hotmail punktum com.