fredag, september 19

Obamas talegaver

Nu er jeg ski' ærlig talt ved at være træt af al den anprisning af Barack Hussein Obamas gudbenådede oratoriske evner, senest hyldet af Michael Ehrenreich i TV2 News' program "Den næste Præsident", som er et dagligt - slet ikke uinteressant - magasin om valgkampen i USA.

Ehrenreich skal vist nok forestille at være en upartisk ekspert i amerikansk politik, (det er derfor han medvirker) uagtet, at han ganske åbenlyst er Obamist om en hals. (Det er derfor han medvirker.)

Her til aften brægede han løs om ObiOne's fantastiske talent som taler i modsætning til McCains ubehjælpelige facon. "Hele tiden må han kigge ned på sine noter, det er tydeligt, at han ikke ved, hvad han skal mene!" lød dommen over McCain.

Gad vide om Ehrenreich har set hvordan Obama tér sig når denne ikke har en telepromter at støtte sig til?

Her er han på slap line, og linen er virkelig slap:Kim Jong il og Ahmadinejad vil helt sikkert blive overbevist af den slags retorik og omgående stoppe deres respektive a-våbenprogrammer i ren respekt for Obamas overtalelsesevner, skulle han blive valgt til Præsident. (Hvad alle Guder forbyde!)

Ingen kommentarer: