søndag, september 21

Palin-bashing for fuld udblæsning

At Hollywood-stjernerne står i kø for at støtte Demkraterne ved valgene er ikke nogen hemmelighed. Men fremkomsten af Sarah Palin har tydeligvis skræmt bukserne af dem. Her har vi kvinde, som er Rebublikaner, konservativ og populær! Oh gru og rædsel!!

A propos rædsel, så se Matt Damon med panikken lysende ud af øjnene. Jeg vil lade The Dissident Frogman stå for kommentaren, for den er særdeles rammende (og morsom):

we have this guy who plays rough, streetwise and corrupt cops in Sorcese’s uninspired gangster movies as well as lean, mean killing machines in the action-rich though memory-short Bourne trilogy. Yet this tough character is stammering and pissing his pants (quote: “this is the scary thing”, “terrifying”, “it’s crazy") as he shares with us his visions of Sarah Palin descending upon the White House from the frozen forests—and small towns—of Alaska, riding dinosaurs and holding nuclear fire in her right hand as she faces down Vladimir Putin with a hockey stick in the left.


Det kan så være hvad det være vil. Langt værre er denne rant fra Sandra Bernhard. Her er det ikke frygt, her er det rent og uforfalsket had, der kommer frem under dække af stand-up humor.

(Advarsel: Not Safe for Work!)

Som svar på, om den tirade ikke var lidt langt ude lød svaret, at klippet er taget ud af kontekst (Hvor har vi hørt det udtryk før?)

“That comment is part of a much larger, nuanced, and yes, provocative (that’s what I do) piece from my show about racism, freedom, women’s rights, and the extreme views of Governor Sarah Palin—a woman who doesn’t believe that other women should have the right to choose, even in cases of rape or incest; a woman whose administration forced the victims of violent crime to pay for their own rape kits. Women deserve better. I certainly wish Governor Palin no harm—I’d just like her to explain to me how she can hold such outrageous views…and then go back to Alaska.”


Milde Moster! Har kan det hjemlige parnas trods alt ikke være med, når det "kritiserer" Pia Kjærsgaard og indvandringspolitikken. Måske lige med undtagelse af Ann-Marie Helger, men hvilket tænkende menneske tager hende alvorligt? Og så naturligvis den lejlighedsvise gæsteoptræden af Jan Guillou.

4 kommentarer:

www.bohemianrhapsody.dk sagde ...

Hvorfor kravler du ned på Hollywood-stjernes niveau med det absurd udsagn 'Her har vi kvinde, som er Rebublikaner, konservativ og populær!'

Det problematiske er jo hverken at hun er kvinde, republikaner, konservativ eller populær. Det problematisk er bl.a. at hun er en rabiat homofob, som vil gøre diskrimination af homoseksuelle til en del af den amerikanske grundlov. That's the ballgame.

Mikael sagde ...

Hun ermodstander af homo-ægteskaber og retten for homoseksuelle til at adoptere. Det synspunkt står hun ved Gud ikke alene med, hverken i USA eller for den sags skyld herhjemme. Det gør hende ikke til en rabiat homofob.

Og hvordan kan det være at kravle ned på Hollywood-niveau at kalde hende "populær"? Allright, jeg skulle måske have skrevet, at hun er populær hos den mere konservative del af befolkningnen, hvad McCain ikke er.

www.bohemianrhapsody.dk sagde ...

@ Mikael, du skriver; Det synspunkt står hun ved Gud ikke alene med, hverken i USA eller for den sags skyld herhjemme. Det gør hende ikke til en rabiat homofob.

WJ:

1) Ved Gud - mig i røven
2) Du kan kke vaske Palin ren i andres skidt. Det er da ligegyldigt i vurderingen af Palin, hvem og hvor mange der mener det samme som hende.
3) Rabiat beyder yderligtgående. Hun vil gå fra normaliteten 'homofob lovgivning' til 'homofob grundlov'. Det er et ydeliggående skridt at integrere diskrimination af homoseksuelle i lovgivningen.

Palin er en rabiat homofob. Det samme er McCain.

Jeg beder dig ikke tage afstand fra det, men i det mindste at erkende det.

Mikael sagde ...

Så d mener, at Obama/Biden er bedre? Så læs lige hvad Biden sagde under VP-debatten forleden:

Ifill[Moderatoren i debatten]: Let's try to avoid nuance, Senator. Do you support gay marriage?
Biden: No. Barack Obama nor I support redefining from a civil side what constitutes marriage. We do not support that.


Hvor har du i øvrigt fra, at Palin ønsker at indskrive et forbud i forfatningen? Jeg har prøvet at Google det (indrømmet, ikke specielt dybtgående) men har ikke kunne finde noget, der indikerer, at det skulle være tilfældet.