onsdag, april 16

Canada: Menneskeret ikke at vaske hænder

Mine damer og herrer, det bliver værre og værre.

I Canada har de noget, de kalder menneskerettigheds-tribunaler i de forskellige delstater. Disse tribunaler og domstole opererer så godt som egenrådigt og kan sende snart sagt en hvilken som helst person i retten ved den mindste klage. Klageren får automatisk fri proces, hvorimod den anklagede selv må til lommerne for at betale for sit eget forsvar. Advokatregningerne kan løbe op i flere hundredetusinde kroner, og endnu er ingen blevet frikendt.

Mark Steyn, som selv er havnet i den sorte gryde for "islamofobi" sammen med f.eks redaktøren Ezra Levant, har skrevet en lang række artikler omkring fænomenet. (Levant blev anklaget for den åbenlyst isamofobiske og racistiske handling at optrykke Jyllands-Postens Muhammedtegninger. Han blev prompte stedt for Pontius Pilatus og forhørt, som det kan ses her i en stribe Youtube film.)


Men tilbage til historien:

Nu skal man ikke tro, at tribunalerne kun tager sig af islamo- marihuana- eller transseksualitets-fobi.

Nej, ingen sag er for lille til dette Vogternes Råd. Således er er en filial af McDonald's blevet dømt til at betale en kvindelig tidligere ansat 55,000 dollars, heraf 25,000 (rundt regnet 110,000 kroner) for hvad der vel må kunne oversættes til liv, ære og velfærd, fordi hun havde udviklet en sæbeallergi, der gjorde at hun ikke kunne vaske hænder.

Hendes chef var forståeligt nok lidt utryg ved at have en ansat med snavsede fingre og sorte negle i køkkenet på sin familierestaurant, og efter flere længere sygeperioder endte det med, at kvinden blev fyret. Chefens argumenter om hensyntagen til sine kunder faldt imidlertid på stengrund i British Columbia Human Rights Tribunal.

Et af de afgørende punkter som kommisionen hæftede sig ved var følgende:
There was no evidence of:
* the relationship between food contamination and hand-washing;
Sådan! Mere end 100 års medicinsk videnskab slettet med et pennestrøg af en jurist. Hvad bliver det næste de tager fat i? Tyngdeloven? Jeg tror jeg går på Burger King en anden gang. Personligt synes jeg det burde være en menneskeret ikke at risikere en maveforgiftning fordi en ansat ikke kan vaske hænder efter hun har været på lokum, men sådan er vi jo så forskellige.

1 kommentar:

Balder sagde ...

Ezra Levant neokonservativ canadisk Zionist fanget i jødernes egen fælde:

Jeg giver Jøderne skylden...

For en generation siden pressede humanistiske elementer fra det ‘officielle’ jødiske samfund den Canadiske regering til at indføre love der begrænser ytringsfriheden.

Målene for disse love var uden undtagelse fattige, uorganiserede neonazistiske idioter og sammensværgelsesteoretikere som Ernst Zündel og Jim Keegstra - nobodies, der blev internationale berømtheder da de blev forfulgt for deres tankeforbrydelser.

Men nu kommer hr. Elmasry and hr. Soharwardy [muhamedanere] og deres ligesindede, og bruger den samme præcedens der blev grundlagt af det Canadiske Jødiske Kongres.

Sikke et mærkeligt sted Canada er blevet i 2008 hvor politiet i endnu højere grad end menneskerettigheders kommissionerne, hvor muhamedanske fundamentalister bruger hate speech love der blev designet af sekulære Jøder, og hvor regeringens bureaukrater kan afhøre forlæggere for 90 minutter, og er chokeret over at han ikke vil give dem hånden til hilsen.

Her hører vi det fra hestens egen mund.

Læs mere her