fredag, april 11

Indsamlingen er slut - et flertal blev ikke opnået

Så måtte den radikale Flemming Narkinge Nielsen bide i græsset med sin fjollede underskriftsindsamling. (Læs mere på Urias)

Narkinge havde forsøgt sig med en indsamling i det forfængelige håb at få "et flertal af danskere" til at protestere mod Wilders film Fitna samt Dansk Folkepartis tilstedeværelse.
Jeg vil gerne undskylde. Som dansker skammer jeg mig over Dansk Folkepartis udtalelser vedrørende den Hollandske film Fitna, lavet af den nationalistiske islamfobiske Wilders.

Det er pinligt, at DF ikke har så meget anstændighed, at de kan sige nok er nok. Ja flere fremtrædende medlemmer roser ligefrem filmen - som virkelighed!

Undskyldningen er for, at der findes så fremmedfjendsk et parti i blandt os dansker!

Prominente personligheder såsom Josef Stalin, Goebbels og Wahid Pedersen havde ellers beæret ham med deres signaturer ligesom det var lykkedes de 19 flykaprere fra 9/11 at give deres besyv med, på trods af arbejdet med hver især at holde 72 jomfruer tilfredsstillet.

Sidst jeg tjekkede var der omkring 38 signaturer, alt inklusive. Det kunne have været flere, men Narkinge havde en vis mani med slette kritiske kommentarer. Der ville dog trods alt nok være svært at skaffe de yderligere 2.737.877 underskrifter der skulle til for at nå målet.

Men nu er det altså slut efter blot en uge. Det var ellers lige så sjovt. :-)

Ingen kommentarer: