torsdag, januar 22

Shylock Claus

Billedet herunder er fra Tim Blair og stammer fra en demonstration i Australien mod Israels fremfærd i Gaza.
Mit spørgsmål lyder i al sin enkelthed: Er dette en protest mod Israels "ulovlige besættelse af palæstinensisk land" eller er det god gammeldags antisemitisme i lys lue?

Var der nogen, der sagde "racisme," eller er det kun når det gælder muslimer, at det er et fy-ord?

For så vidt er det egentlig godt at se, hvordan maskerne én efter én falder af på venstrefløjen. Det har ellers altid heddet sig, at det var Israels "brutale" behandling af palierne, der var grunden til protesterne.

"Anti-Zionisme" kaldte man det dengang. Men efterhånden skammer man sig ikke engang over at vise et generelt jødehad, som ville have gjort Himmler stolt.

Heilen og tilråb som "I skal tilbage i ovnene!" Ny-nazister, der helt åbent spankulerer rundt sammen med muslimer i demonstrationer er blevet den nye standart.

Det ville være grotesk hvis ikke det var så uhyggeligt.

Gamle Karl Marx skrev engang, at historien gentager sig: Første gang som en tragedie, anden gang som en farce. Også på dette punkt tog han fejl. '30ernes tragedie er i fuld gang med at gentage sig, og det er ikke rart at overvære.

Det er forlængst blevet forbundet med livsfare for en jøde at bevæge sig ned ad Nørrebrogade i København iført en kalot eller davidsstjerne Visse "unge" bryder sig ikke om det. Skal jøder nu også frygte den indfødte venstrefløj?

Noget tyder på det.

Ingen kommentarer: