onsdag, marts 5

Trusselskultur

Wow, jeg er sgi' ved at blive voksen her i bloggosfæren. Således har jeg nu modtaget min første dødstrussel nogensinde, og det kan jeg da kun være stolt af!

En herre (tror jeg da) ved navn Murat har valgt at bruge sin ytringsfrihed ved at sende mig følgende svada:
TABER FUCK DIG DIT SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
JEG KNIPER DIN
[Strøget af censuren, red.] TIL DØDEN
LOSSER


PANSER SVIN DU ER TIL GRIN JEG BRÆKKER DINE BEN DIN FUCKING DANSKER SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
KOM OG ÆD MIN LORT DEN ER KLAR

Ser vi bort fra fra korrespondentens alternative retskrivning - (nu må Bertel Haarder snart til at slå i bordet overfor folkeskole-lærerne. Det kan ikke nytte noget, de bliver ved med at pumpe funktionelle analfabeter ud i samfundet.) - så udmærker indlægget sig ved at overholde nogle faste regler for den type debat:

Først prøver man at ramme modparten gennem dennes kvindelige familiemedlemmer ved at antyde visse excesser af seksuel art.

Herefter går man over til personlige fornærmelser, in casu ved at kalde mig det værste Murat åbenbart véd: nemlig en politibetjent. (Hvad jeg nu tager som en udmærkelse.)

Lidt fysisk vold skal der naturligvis også til. Det plejer ellers at være knæskallerne man har set sig sur på, men lad det nu ligge. På den anden side er det selvfølgelig også nemmere at stave til "ben". (Skal der mon "d" i skaller?)

Til sidst går man så over i den mere anale fase med en invitation til at smovse i én af hjemegnens gastronomiske specialiteter. (I think I'll pass!) Måske er det dét halal-hippierne mener når de forsvarer indvandringen med, at den har bragt nye og spændende madvaner til landet.

Som sagt, så er jeg ganske stolt af mig selv over at få en sådan kommentar; thi, som et gammelt afghansk ordsprog så rigtigt lyder: En fjendes fornærmelser er en hyldest til den tapre! :-)

Måske - Oh, disse megalomane dagdrømme - vil der en skønne dag ligefrem blive udstedt en fatwa mod Deres ringhed. Nej, det er nok for meget at håbe på. Dog, man skal aldrig sige aldrig. Så her er for en sikkerheds skyld et genoptryk af Erik Abild Sørensens blasfemiske tegning. E.A. Sørensen er sovet ind, mæt af dage.Æret være hans minde.


Forresten Murat. En anden gang skulle du måske sende fra en anden mail-adresse end din egen. Bare et godt råd sådan i al venskabelighed.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jammen tillykke med det. Det er da noget af en ære at modtage personlige trusler! Og så oven i købet af en så fin kaliber. Du må være meget stolt!

Aida

Anonym sagde ...

Ett tips om filmer. Youtube tog bort kontot men nu finns de uppe igen. De maste vara viktiga om youtube forsoker censurera.

Anonym sagde ...

http://www.youtube.com/watch?v=fmElVmEa_0s

Mikael sagde ...

p o,

Tak for tippet. Jeg tror faktisk jeg har set den før. I hvert fald en, der ligner den meget.

Youtube skriver at de er ved at "maintaine" siden. Måske er det derfor.

Anonym sagde ...

Hvor er det typisk for muslimer.
Det eneste de kan manifestere sig med er vold og drab(strusler).

Og så fatter idioterne ikke, at det er blot én af grundene til at de er forhadte!

Jørgen Laursen sagde ...

@ Mikael

"Forresten Murat. En anden gang skulle du måske sende fra en anden mail-adresse end din egen. Bare et godt råd sådan i al venskabelighed"

ROFL! Kom nu, publicér hans emailadresse, så vi kan tilmelde ham til alle mulige toiletsex-sider (for det kan han åbenbart godt li', hans menuforslag til dig taget i betragtning).

MVH

Jørgen

Mikael sagde ...

@ Jørgen I,

Nah, Lad den lille skidespræller svede lidt. Jeg har naturligvis gemt hans adresse. Man ved jo aldrig... :-)