onsdag, august 23

Terrorister på orlov i Tyskland

Af og til støder man under den daglige avislæsning på en lille oplysning, der virkeligt får én til at studse. Således kan Kristeligt Dagblad i en artikel om den øgede terrorfrygt i Tyskland berette, at:
Tyske aviser har også spekuleret i, om den shiamuslimske organisation Hizbollah står bag bomberne, men det tror mange Mellemøst-eksperter ikke på. Ifølge Instituttet for Terrorisme og Sikkerhedsforskning i byen Essen har Hizbollah hidtil kun benyttet Tyskland som et område, hvor organisationens medlemmer – udstyret med falsk identitet – kunne hvile ud fra aktiviteter i Libanon.
Så Hizbollah sender deres terrorister på orlov i Tyskland !?!

Dhimmiland über alles...

Men det bliver værre endnu:
Nu frygter mange sikkerhedseksperter, at tysk politis tilfangetagelse af den ene bombemand, vil give Hizbollah en anledning til at udføre hævnaktioner i Tyskland.
Nå ja, så hellere lade som ingenting, ikke sandt. Man skulle jo nødigt provokere ved at anholde folk som forsøgte at brandbombe toge.
– Hvis bomberne var eksploderet, ville det have haft frygtelige konsekvenser. Bomberne lå i kufferter med brandbar væske og ville have været rene ildkugler, hvis de var sprunget i luften. Vi ville have haft udbrændte togkupeer og et meget højt antal døde og sårede, siger Jörg Ziercke fra det tyske forbundspoliti.
Men hellere det, end at tirre Hizbollah. Som man altså allerede har gjort ved at anholde en mistænkt terrorist. Som næppe er fra Hizbollah. Som altså alligevel nu har anledning til at udføre "hævnaktioner" mod Tyskland.

Dette er vanskeligt at holde rede i. Godt man ikke er sikkerhedsekspert.

Ingen kommentarer: