onsdag, maj 2

Iransk avis: Ahmadinejad er "uanstændig"


Så har man set det med. Irans præsident Ahmadinejed kyssede sin noget i retning af 80-årige gamle lærerinde på hånden, og en sådan nærmest pornografisk opførsel sømmer sig naturligvis ikke for en statsleder. Jyllands-Posten skriver:
Den ultra-ultra-konservative iranske avis Hizbollah har på sin forside i dag et frådende angreb på præsidenten, der anklages for »uanstændighed« efter at have kysset sin gamle skolelærer på hånden.

»Denne type af uanstændighed har alvorlige konsekvenser såsom krænkelse af religiøse og hellige værdier,« skrev avisen, som også påpegede, at et så prominent og eklatant brud på den islamiske sharia-lovgivning ikke er set siden shahens dage.

I følge sharia-lovene er det forbudt for mænd og kvinder at have fysisk kontakt, med mindre de er i familie med hinanden. Læreren havde ganske vist handsker på, at det var ikke tilstrækkeligt til at berolige Hizbollah. Avisen benytter lejligheden til at minde om en af præsidentens mere opsigtvækkende udspil i fjor:

»Denne forbløffende handling fra præsidenten kommer på et tidspunkt, da de trofaste endnu ikke har glemt hans beslutning om at tillade kvinder at kigge på fodbold,« skriver Hizbollah.
Hvad skal det ikke ende med. Håndkys og kvindelige fodboldtilskuere. O tempora. O mores! Nejad fører landet i ulykke. Han undergraver jo landets moralske oprustning, der bl.a. har medført, at mænd ikke længere må blive klippet efter vestligt forbillede og kvinder risikerer at blive antastet eller det, der er værre for at lade en hårlok komme til syne i gadebilledet.
Men tilbage til den promiskuøse præsident. Det halv-officielle nyhedsbureau Fars skriver ifølge Mideast Youth om episoden (stave- og oversættelsesfejl fra originalen):
This morning, while the elite Iranian teachers were meeting Ahmadinejad, a very fascinating event happened. Mrs. Najmeh Gholi Pour, Ahmadinejad’s first grade teacher, was brought in without his knowledge. So, at the middle of the ceremony, he knew her and honored her. He gave her a special gift and kissed her hands, which were covered with gloves. He said “it is a very emotional moment for me to meet my teacher. I’d love to seat and cry for an hour”.
Bemærk spanskrørsstokken. Gad vidst om Ahmadinejads trang til at græde udspringer af en erindring om hans glødende balder, når han havde været uartig i Frøken Puors timer.

(Flere billeder fra skandalen her.)

2 kommentarer:

AnnaLyttiger sagde ...

Nej, har man set mage til liderligt mandfolk. Han sku' ha' skåret sine orgaaaaner af. Jeg er i den grad krænket over en slig udstilling af kødelige lyster, og hvis ikke Ahmadinejad bliver begravet til navlen i mekanisk-stabil-grus og derefter stenes af autonome chaussé-sten, så opsiger jeg licensen - mindst!

Anonym sagde ...

Hold da ferie, man får jo næsten hovedpine af at være vidne til sådan et optrin - der er jo gået ren Kanal København i foretagendet!

Aida