tirsdag, juni 13

Information: Jøders etnicitet svær at fastslå

Bertel Haarder der i weekenden i et interview til Jyllands-Posten indrømmede, at han efter Muhammedkrisen tænker sig om en ekstra gang inden han udtaler sig omkring islam, får i dag en hård medfart i Information i en nedladende leder, skrevet af "medredaktør" Bent Winther. (link udeladt, da det kræver abonnentment)

"Hvad er det egentligt, Bertel Haarder mener? Der er flere muligheder for fortolkning. At han ikke længere tør stå ved, hvad han mener? I så fald er han en politisk kryster og ikke egnet til at være hverken minister eller at sidde i det danske Folketing.

Siger han derimod, at han modtager så mange trusler fra muslimske fundamentalister, at han er skæmt fra vid og sans, så er der har en opgave for en god krisepsykolog, politet og efterretningstjenesten"

Men det Bent Winther jo også sagtens sige. Ingen truer Information, som forlængst har accepteret deres dhimmi-status.


Lederen tager i midlertidigt en interessant drejning til sidst:

"Det er blevet en del af den politiske dialog fra højreradikale, rockerbander, muslimske fundamentalister, og andre at kommunikere ved hjælp af trusler og grovkornede beskeder.

(Jonni Hansen og Jønke "og andre" rejser som bekendt også rundt i Mellemøsten for at opfordre til at angribe danske interesser)

"Men måske er der lige grund til at repetere, hvorfra de fleste overgreb kommer.
I 75 procent af de sager om racistisk motiveret overfald, vold og hærværk, som Politiets Efterretningstjeneste registrede i 2005, var der tale om etniske danskere, som forulempede mennesker af anden etnisk herkomst.
Den resterende fjerdedel var en uens blanding af overgreb på turister, herboende og andre, hvor etniciteten har været svær at fastslå."

Bent Winther har lært at bruge copy and paste. Filtrat ( via Uriasposten og igen via Polemiken) citerer en artikel fra selvsamme Information tilbage fra 26. oktober 2005:

"Det betyder, at over 75 procent af racistisk motiverede lovovertrædelser begås af etniske danskere mod indvandrere. Den resterende fjerdedel er en uens blanding af overgreb mod herboende og turister eller religiøst motiveret kriminalitet f.eks. mod jøder."

Bemærk den så godt som enslydende formulering i de to citater, bortset fra den sidste sætning. Hvor Information for mindre end et halvt år siden nævnte jøder som værende udsat for racistiske angreb, så er det i dag pludseligt blevet til andre, hvor etniciteten er svær at fastslå.

Med andre ord, når gravstene med davidskors og hebræiske bogstaver bliver væltet og overmalet så er det et rent tilfælde. De Ukendte Gerningsmænd har simpelthen haft svært ved at fastslå etniciteten af indvånerne i kælderetagen.

Men hvad, det er jo menneskeligt at fejle.

Ingen kommentarer: