tirsdag, juni 20

Tysk top-politiker kræver skærpet straf for blasfemi

Yderligere dhimificering i Tyskland:

Berlingske skriver i dag, at den tyske toppolitiker Edmund Stoiber, Bayerns ministerpræsident og formand for CSU, kræver en skærpelse af blasfemi-paragraffen i den tyske straffelov. Bevidste og grove krænkelser af religiøse følelser skal kunne give tre års fængsel.

"»Ikke alt, hvad der er helligt for andre, må kunne trædes på,« sagde Stoiber i går til avisen Bild.

»Striden om Muhammed-karikaturerne« har »på alarmerende måde« vist, hvad en krænkelse af religiøse følelser kan føre til, erklærede han."

"Stoiber (...) vil foreslå en ændring af den tyske straffelovs paragraf 166. Denne lov åbner allerede nu mulighed for bøder eller frihedsstraf i op til tre år for krænkende ytringer mod kirker og religioner, men kun, hvis den offentlige ro er truet. Derfor er paragraffen i sin nuværende udformning »fuldstændig stump og virkningsløs«, mener han."


Der sker åbenbart noget mærkeligt med politikere, der enten har været lige-ved-og-næsten valgt til topposten i samfundet, (Stoiber tabte først valgkampen i 2002 om kanslerembedet til Schröder, derpå tabte han sidste år kampen om igen at blive kandidat til Angela Merkel) jævnfør vores egen Uffe Ellemann - eller som allerede har været på toppen, så som Bill Clinton eller Poul Nyrup. De går hen og bliver dhimmier alle sammen.


Måske savner de opmærksomheden og avisoverskrifterne, det er selvfølgeligt meget naturligt.

Men kunne de for pokker da ikke finde på nogle andre kontroversielle emner. Fodbold f.eks.

1 kommentar:

Exile sagde ...

En flot observation. Jeg tror også, at de bliver mærkeligere med tiden.
Tak for din link til "On the wing".
Vil du have meget imod, at jeg oversætter noget af dit for videre transmission?
email til mig fra min side.
Exile.