fredag, juli 21

Flyskræk tvinger flygtninge til at vende om

Man tager sig til hovedet. Det her er altså ved at udvikle sig til en fuldkommen farce.

Berlingeren:
Et fly med evakuerede danskere måtte fredag vende om og flyve tilbage til Cypern. Et nyt fly letter formodentlig fredag aften.

Omkring 300 afkræftede danske statsborgere, der er flygtet fra bomberne i Libanon, fik sig fredag eftermiddag endnu en forskrækkelse.

Efter en lang ventetid i lufthavnen på Cypern slap landingshjulene endelig jorden, og trygge omgivelser i Danmark rykkede nærmere.

Men efter kort tid i luften vendte flyet snuden og satte igen kurs mod Cypern.

- Ventetiden havde fremkaldt flyskræk hos nogle, som måtte af, fortæller kontorchef i Udenrigsministeriet, Jens-Otto Horslund.

- Det har været en hård tørn. Først er de flygtet med færgen Akioni, så har de ventet i lang tid på at komme i luften, og så har de oplevet at komme tilbage igen, siger han og understreger, at de som de første kommer med fly, der efter planen letter fredag aften.

Så ikke alene har de afkræftede danske statsborgere først rendt de danske myndigheder på dørene for at komme væk fra bomberne i Libanon, de er så under enorme logistiske vanskeligheder fra Danmarks side blevet evakueret og sendt til Cypern, sat i sikkerhed på et chartret fly - alt sammen på det offentliges regning - og så må flyet vende om fordi nogle af passagererne havde fået flyskræk!

Helt ærligt... hvor forkælet må voksne mennesker have lov til at opføre sig?

Ingen kommentarer: