onsdag, juli 12

Forbitret, og så alligevel

Via Snaphanen (Maschochistisk Folkeparti)


Som før nævnt har Danmark tilbudt at støtte Egypten, et tilbud som først blev godkendt af det egyptiske parlament efter en langvarig debat med megen kritik af Danmark og de unævnelige tegninger.
Det krævede en snæver afstemning, før man nedlod sig til at tage mod 447 millioner kroner fra de danske skatteydere.

Fra Reuters:
After the vote, ruling party member Mustafa el-Katatny said he had approved it reluctantly. "I feel bitter in my heart towards Denmark but I accept the agreement if it is in Egypt's interest," he told reporters.
Søren Espersen fra Dansk Folkeparti ønsker ikke at forbitre nogen, men vil hellere standse støtten til Egypten:

- Vi giver ikke ulandsbistand for vores egen skyld. Den nedladende holdning til støtte, som parlamentet har givet udtryk for, er nærmest vulgær, siger udenrigsordfører Søren Espersen.

Dansk Folkeparti vil bringe sagen op i Folketingets Udenrigsudvalg, hvor også SF's Steen Gade sidder:

- Det er lidt absurd at sige, at vi skal bakke ud, fordi et mindretal i parlamentet i Cairo har været kritiske. Det er vigtigt for Danmark at arbejde tæt sammen med de arabiske lande - også Egypten, siger han.

Interessant at forestille sig Steen Gade sige, tjaa, hvad ved jeg. Måske dette:

- Det er lidt absurd at sige, at vi skal bakke ud, fordi et mindretal i Folketinget i København har været kritiske. Det er vigtigt for Danmark at arbejde tæt sammen med de arabiske lande - også Irak, siger han.

Nej vel.

Ingen kommentarer: